Amikor a munka szeretetét felváltja a művészetnek való hódolás vágya

Na, nem mintha nem szeretnék már a családi cégben dolgozni, intézni a közös ügyeinket és munkálkodni még mindig azon, hogy minden rendben menjen… De, lassan két évtizede megy már a robot, a cég megáll a saját lábán is, és én akartam még találni ezidőtájt egy olyan hobbit, ami idősebb napjaimon még minden nap lelkesít. És máris belevágtam!

Ez a dolog végül a festés lett, ami igazából engem talált meg. De nem is ez a lényeg, hogy a szerelem belobbanását elmeséljem, hanem, hogy ismertessem, mi következett abból, hogy mostanra kell a hely a képeimnek, a sok hozzávalónak. Műteremnek nem nevezném, amit létrehoztam, de igencsak nagy stúdiót, vagy mifenét alakítottam már itt ki. A volt cégünk helyén…

Mert a cég mostanra így elköltözött – számomra fontosabb is volt, hogy az új szenvedély számára találjak egy új helyet, és az adminisztrációnak külön irodát nem is bérlünk azóta. Hála a szekhelyszolgaltatas24.hu-nak ezt meg is tehetjük! Nem kell külön adminisztrációs iroda. Velük megtaláltam a tényleg kielégítően jó konstrukciót, ami azért is érett már, mert régóta nem akartam, hogy túl sok kolléga túl sok időt töltsön a papírmunkával. Eleve, most jobb spórolni, mert olyan idők jönnek… És a szekhelyszolgaltatas24.hu-val több módon is spórolhatunk, nem csak úgy, hogy az adminisztrációt részben kiszerveztük egy másik helyre. (Bár erre utaltam az imént: a postánkat például már ők intézik, ahogy tárgyalót is ők biztosítanak nekünk néha)

Az iparűzési adó egy részén is jön vissza még valamennyi. És ez sokkal érdekesebb!… Ez volt a másik meggyőző érv a szolgáltatásuk mellett. Náluk ugyanis olyan helyszínen is lehetséges a székhelyszolgáltatás igénybevétele, amely település nem szed IPA-t. Tehát a székhelyszolgáltatás díja mellett, azon messze túlmutató komplex csomagokkal teszik túlélhetővé a velük szerződő cégek számára a válságot.

székhelyszolgáltatás díja

Nem feltétlenül válságmenedzsment szempontjából érdemes átnézni az ajánlataikat, persze. Nem csak amiatt… Régebb óta működnek már, a mi kapcsolatunk is jó régi velük, és a kedvező gazdasági környezetet hozó időszakokban is nagyon népszerűek voltak, ezt elmondhatom. Ezért van olyan sok cég bejegyezve Újlengyel nevű településen, és ezért működnek velük együtt számosan, Budapesten is. Utóbbi helyen több címen is jelen vannak. Ebből is látszik, igencsak népszerű szolgáltatás tényleg az övék.

Jó kapcsolatuk van ügyvédi irodákkal, ami a mi cégünknek is adott esetben jól jöhet. Rendelkeznek mindenféle szükséges minősítéssel, az összes ebben érdekelt hatóság ismeri és elismeri őket. A székhelyszolgáltatás díja kecsegtető összege mellett, azért is javaslom, hogy a szekhelyszolgaltatas24.hu-ra kattintsatok, mert az oldaluk sugározza magáról a profizmust. Megértitek majd, mitől voltak számomra ilyen meggyőzőek… És azt is elolvashatjátok, ők hogyan fejtik ki a szolgáltatásuk biztos lábon állásának körülményeit. Mert ez a szép ebben a szolgáltatásban: én nem tudnám elmondani, mert nem kell tudnom, mit hogyan intéznek, csak azt tapasztalom, hogy minden rendben van a cégünk ügyeivel olyan tekintetben, aminek intézéséért ők felelősek. A törekvésem pontosan ez: én keményen dolgoztam a cég felépítéséért, mostanra viszont a hozzáértő kollégákra, és kiváló szolgáltatókra bíznám azt, amit kellő szakértelemmel már ők is el tudnak végezni. Nincsenek már olyan gondjaink, hogy elkeveredik a postánk, hogy jelzi felénk a hatóság, hogy valamire nem reagáltunk… Régóta nem ütköztünk ilyen problémába. Hogy ilyen ne történjen, azt biztosítja ugyanis a szekhelyszolgaltatas24.hu, én pedig nyertem egy saját tulajdonban álló, hatalmas helyiséget, ami már nem a céget kell kiszolgálja, mert ilyesfajta székhelyre, hála Istennek innentől kezdve nincs szükség! Náluk az ilyen típusú székhelyszolgáltatás díja és mibenléte is hiánypótló, ezért mindenkinek ajánlom!